Suspekts sindssyge Arena Tour i Gigantium

03-04-2020
Det er fredag d. 27. november, og forhåbentlig er Coronaen for længst et overstået kapitel.
Af Palle Bjørnstrup

Suspekt rejser på tour med udgivelsen af deres nye og længe ventede album ”Sindssyge Ting” til Danmarks fire største musikarenaer, og i Aalborg står Aalborg Kongres & Kultur Center for
afviklingen i Gigantium.

Jungletrommerne om et nyt album fra Suspekt har vakt genlyd lige siden de udgav Gonzo d. 24. maj 2019. Singlen der endte med at dominere sommerens hitlister, og som på under et år er gået hen og blevet et af gruppens største hits hidtil.
I februar udgav Suspekt deres 7. studiealbum, ”Sindssyge Ting”, og det starter salget af billetter til deres største arena-tour til dato.

Gruppen siger selv, at albummet giver lytteren indblik i alt det, som de har oplevet de sidste tre år blandet op med hele livets surdej. Tilsat trommer og melodi, krydret med vanvid og videnskab. ”Vi er ude i nogle projekter” - lyder det, ”vi aldrig har rodet med før”. 10 minutter lange seancer, gæsteoptrædener, der vælter ind og ud mellem hinanden som Cameos i en Tarantino film. Men mest af alt skal man nok forvente sig lyden af at gøre sig umage.
”Aldrig” siger gruppen, ”har vi haft så mange idéer, hjælpende hænder og numre på tegnebrættet”.

Det hele kan opleves live til november i Gigantium, og kan man ikke vente på det, må man nødvendigvis søge at få fat i albummet med ”Sindssyge Ting”.Kommentarer