Spejderne synger i Hasseris bymidte

22-12-2017
Spejderne fra Aalborghus Trop gør det lidt hyggeligere at handle i Rema i Bymidten.
Af Palle Bjørnstrup

Der skal julehandles, for vi vil jo alle gerne have lidt godt at spise i julen, og julen er jo hjerternes fest, så derfor har Rema 1000 i Hasseris Bymidte lavet et samarbejde med spejderne fra Aalborghus Trop, Det Danske Spejderkorps, som til daglig holder til i spejderhuset på Lilletoften ikke langt fra Hasseris Bymidte.

Rema 1000 vil også gerne være med til at gøre julen lidt hyggeligere, og har derfor besluttet, at der skulle deles æbleskiver ud til kunderne, og den opgave er så blevet overdraget til Aalborghus Trop – og det klarer de tilsyneladende med bravour, og spejderne har yderligere fundet på at ledsage æbleskiverne med julesange.

Så derfor kan kunderne, der kommer hos Rema 1000, opleve søde julesange medens de nyder deres æbleskiver.

Det er et godt og hyggeligt juletiltag, der luner til alle sider – og der er ikke noget som klare børnestemmer, der kan være med til at give julestemning.

Hos Rema 1000 er de også vældig glade for, at spejderne har fundet på at ledsage æbleskiverne med de herlige julesange. Det kan ikke undgå at give en glad julestemning, og det er dejligt at bidrage til folks julehumør.

Så hvis man vil have en lille sang med vejen her i julen, så er det nu, man skal omkring Hasseris Bymidte.Kommentarer