Sommerteater på Kunstens smukke amfiscene

27-07-2020
George Dandin er en af Moliéres morsomste farcer. Teatret Slotsgården sammen med Aalborg Teater og Kunsten.
Foto: Daniel Buchwald
Af Palle Bjørnstrup

Forestillingen spilles:
Lørdag d. 1/8 kl. 19.30
Søndag d. 2/8 kl. 19.30
Mandag d. 3/8 kl. 19.30
Tirsdag d. 4/8 kl. 19.30
Onsdag d. 5/8 kl. 20.00

George Dandin er en af Moliéres absolut morsomste farcer - det er forrygende underholdning, der giver indblik i vores til tider absurde trang til at få tingene til at gå lige efter vores hoved.

George Dandin er lige blevet gift med Angelique, men der går ikke længe, før han har en mistanke om, at hun mødes hemmeligt med en anden bag hans ryg. I forsøget på at opklare mysteriet og for at få sandheden frem bliver han lukket ind i en labyrint af glat fornægtelse, udspekuleret diplomati og fordrejede sandheder. Og så er spillet i gang.

De medvirkende er: Kasper Dalsgaard, Freja Klint, Thomas Nielsen, Jonas Kriegbaum, Sophie Zinckernagel, Morten Klode og Amanda Bøgestrøm.

Instruktører er: Jacob Moth-Poulsen & Johan Sarauw, der også står for koncept og scenografi.
Kostumer skyldes: Olivia Hetman.

Teatret Slotsgården har siden 2012 underholdt det fynske publikum med overaskende fortolkninger af Moliéres komedier – og kan nu i samarbejde med Aalborg Teater og Kunsten tilbyde det nordjyske publikum også at opleve en herlig forestilling.

Vejrlig kan spille ind på en udendørs forestilling. Men der spilles selvom der er regn i løbet af spilledagen. Regner det ved forestillingens start, ventes der op til 30 minutter, hvis det stadig regner aflyses forestillingen. I så fald kan billetten byttes til en anden spilledag. Er mere end halvdelen af forestilling gennemført inden der måtte komme regn, refunderes billetten ikke.
Er mindre end halvdelen af forestillingen gennemspillet, er det muligt at få sin billet refunderet.

Der håbes selvfølgelig på vejrgudernes opbakning til alle forestillinger.Kommentarer