Sommerrevyen hopper et år over

18-05-2020
Både i Odense og Aalborg, så derfor bliver det først i 2021, der er herlig revy igen.
Af Palle Bjørnstrup

Det er selvfølgelig coronaen, der også spiller ind her. Det har været en tung beslutning at erkende, at man er nødt til at springe 2020 over. Ikke mindst i et år, hvor der mere end nogensinde er brug for en revy. Der har været spillet revy uafbrudt i 170 år i Danmark. Hvert eneste års revyer har fortalt om samtidens trends og politiske sager, og selv ikke 2. Verdenskrig kunne sætte en stopper for revyerne. Men det gjorde corona altså.

2020 bliver sprunget over, men man vender stærkt tilbage i 2021
Endda med forstærkede kræfter, dels fordi det nuværende hold har masser af indestængt energi, men også fordi holdet med Stig Rossen, Mathilde Passer, Thomas Mørk, Mette Marckmann og Lars Arvad bliver suppleret med endnu en revystjerne, nemlig Henrik Koefoed.

Det nuværende hold ville simpelthen ikke gå glip af revy i Odense og Aalborg, og har derfor ryddet kalenderne til næste år for at spille. Samtidig havde revyen allerede indgået aftale med Henrik Koefoed for 2021. Og derfor bliver der for første gang seks skuespillere på scenen i revyen.

En sommerrevy, kan kun leveres en gang om året, så derfor er det et ekstremt hårdt slag, når den på grund af smittehensyn og påbud ikke kan gennemføres. Det er et helt års produktion, der bliver spildt – men i Odense Sommerrevy græder de ikke lang tid over spildt mælk, men ser i stedet for frem til en ny sæson, hvor det tabte kan hentes.

Odense Sommerrevy får premiere torsdag d. 6. maj 2021 og spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center fra d. 27. til 29. august 2021.
Billetter, der er købt til Odense Sommerrevy i 2020, refunderes eller ombyttes til 2021. Alle billetløbere vil snarest blive kontaktet af AKKC.Kommentarer