Sommerpunch med Aalborg Grill Akvavit

04-07-2017
Her er den ideelle hyggespreder til en hyggelig og lun sommeraften – helt ny smag.
Af Palle Bjørnstrup

Nu kan du byde dig selv og dine gæster på en ny og lidt anderledes sommerpunch. Lav en sommerpunch på hvidvin, hyldeblomst, citron, danskvand og Aalborg Grill Akvavit.

Oplev hvordan den fadlagerede akvavit komplimenterer den lette sommerstemning med imødekommende noter af vanilje i nedtonet selskab med hyldeblomst og klassiske nordiske akvavitkrydderier.
Det giver med garanti en behagelig og mild smagsoplevelse, der ikke er svær at holde af, og som med garanti vil falde i god smag hos alle omkring bordet.

Aalborg Grill Akvavit er lagret på sherryfade og fremstillet af ekstrakt af vaniljebønner og destillat af klassiske nordiske akvavitkrydderier og hyldeblomst. Farven er klar og gylden, og smagen rund og blød.

En punch til 3-4 personer består af 1 dl Aalborg Grill Akvavit, 1 dl tør hvidvin, 1 dl hyldeblomst koncentrat, 1 dl frisk citronsaft og 2-3 dl danskvand.

Så prøv den som et frisk pust til de lune sommeraftener og den varme grill.

Hvis ikke du bruger Aalborg Grill Akvavit i punch – så kan den serveres let afkølet i snapseglas til gode grillretter og sammen med kolde øl. Prøv den evt. sammen med grillede tigerrejer, spareribs eller blot en grillet frankfurter med sennep og ketchup. Denne akvavit er smagsmæssigt udviklet til at gå godt sammen med netop sennep og ketchup, som ofte er en del af grillhyggen.

Det kan konstateres, at Aalborg Snaps er mange ting, så prøv endnu et godt produkt fra Aalborg.





Kommentarer