Sommerkoncerter på Musikkens Plads 2021

17-05-2021
Det går løs på Musikkens Plads fra d. 25. juni med store danske stjerner på plakaten

D. 25.6. kl. 18.00 er det Marie Key og Carl Emil Petersen
Her kan du glæde dig til en unik musikoplevelse, når de to kunstnere spiller en dobbelt sommerkoncert. Marie Key har flere gange tryllebundet publikum i Musikkens hus med sit stemningsfulde og humoristiske univers – ligesom Carl Emil Petersen er kendt som en bevægende rocksanger, storbypoet og sangskriver fra sin generation af unge.

D. 27.6. kl. 14,30 kommer Annika Aakjær & Malte Ebert
Det bliver i humoren og musikalitetens tegn, når Annika Aakjær og Malte Ebert spiller en dobbelt sommerkoncert.
Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster – og ikke mindst at få folk til at grine af sine vittige betragtninger fra eget liv.
Malte Ebert udgav de første to singler i eget navn i sensommeren 2018: ”Rather Be´ og ”All The Time”, der fik flotte anmeldelser i både ind- og udland. Derefter gik han i studiet med ny energi, og et af resultaterne var tredje soloudspil ”Loyal”, som bliver i poppens univers, men i en mere nedtonet og simpel indpakning med den stærke vokal i fokus

D. 27.6. kl. 18.00 bliver det Anne Linnet, Aura & Fenja
Disse tre stærke kvinder indtager scenen denne aften på Musikkens Plads – og det bliver en oplevelse, en trippelkoncert man kun kan glæde sig til.
Anne Linnet er ubetinget en af dansk rockmusiks mest betydningsfulde og initiativrige kunstnere, der har udgivet adskillige soloalbums med ikoniske numre. Hun vil uden tvivl bevæge publikum denne aften med sine ærlige og ofte politiske tekster samt sine eksperimenterende musikgenrer.
Aura er gået i spidsen for en ny generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Inspireret af countrymusikkens rødder er Auras musik drevet af storytelling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håb og styrke.
Fenja kommer med ærlig, dansksproget popmusik med melodier i et elektro-akustisk univers. Bag Fenja står 23-årige Freja, der skriver sange om livets rødder og rodløshed. Sangene skabes og udfoldes i samarbejde med producer Mikkel Damgaard og cellist m.m. Line Felding.

D. 8.8. kl. 16,00 står Mads Langer på sommer-scenen

Med utallige udsolgte koncerter, over 100 millioner streams og talrige platinsælgende singler og album har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Det er ingen tilfældighed, at Mads Langer har sin mar-kante position. Den danske singer-songwriter kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere.

Billetter til disse herlige sommerkoncerter er i salg – book billetter på www.musikkenshus.dkKommentarer