Søndagsbrunch med Strings Attached

08-03-2018
Koncert med Perry Stenbäck og Ole Albrektsen i Husets Cafe søndag d. 11. marts kl. 13.00.
Af Palle Bjørnstrup

Strings Attached er Perry Stenbäck og Ole Albrektsens legeplads. Roots musik i bredeste betydning. De spiller på guitarer, dobro, mandolin, pedal steel og nyckelharpa og har det med egne ord skide sjovt!
Til brunch i Husets Cafe bliver publikum trakteret, ikke bare med god mad fra brunchbuffeten, men musikalsk med stort set alt, der har "Strings Attached".

Det er to rutinerede herrer som her har fundet sammen. Navne som Allan Olsen, Sebastian, Klondyke, Barrow, Puma Hedlund og Tommy Cash har nydt godt af deres kunnen i studiet og på scenen. Ligeledes har de begge stået i front for egne projekter.

Svenske Perry Stenbäck er uddannet fra Rytmisk Konservatorium i København, har stærke rødder i den stolte svenske folkemusiktradition og manøvrer sikkert indenfor næsten hvilken som helst stilart. Han fik i 2009 en Danish Music Award som bedste instrumentalist.

Danske Ole Albrektsen er selvlært, startede med rock og har siden "læst videre" inden for roots, jazz og country. Har produceret en del albums især indenfor singer/song writer genren og har udgivet 2 albums med egne numre af jazzet tilsnit.

Musikken i Strings Attached er svær at sætte i bås - så den skal opleves.

Der er brunch i Husets Cafe fra kl. 11.00-12.45 - og derefter koncert fra kl. 13.00.Kommentarer