Søndag d. 3. marts i Hasseris Kirke

22-02-2019
Der er højmesse og efter højmessen er der fernisering af kunst, og senere er der kaffesang & kage og tøndeslagning.
Af Palle Bjørnstrup

Kl. 10.00 denne søndag er der højmesse, der forestås af sognepræst Inge Thomsen.

Efter Højmessen er der kl. 11.15: Fernisering på en udstilling i kirken af kunstneren Anna Brix Studsholt. Hun udstiller akvareller under temaet ”Steder og Stemninger”.

Anna Brix Studsholt bor i Hasseris og er født i Skovsgaard i 1948. Hun er uddannet arkitekt fra arkitektskolen i Aarhus, og har siden 1999 beskæftiget sig med akvarelmaling. I billederne lægger Anna Brix Studsholt stor vægt på lyset og på at angive stedernes stemning og identitet.

Hun har tidligere illustreret bogen ”Tilbage til turismes rødder”. Anna Brix Studsholt underviser også i akvarel maling, ligesom hun laver bestillingsopgaver, og deltager i mange udstillinger.

Anna Brix Studsholt er også medlem af Nordisk Akvarelselskab og Akvarelgruppen ved Vendsyssel Kunstmuseum. Så der er ingen grund til at være i tvivl om, hvad hendes passion er – men derudover beskæftiger hun sig også med croquistegninger.

Kl. 14.30 denne søndag hedder det: Kaffesang & Kage. Der er lagt an til en hyggestund med Kaffe & Kage og syng-med-arrangement. Det handler om at synge danske sange sammen med Hasseris Kirkes Pigekor og det er kirkens organist Marianne Haldrup, der sørger for musikken og dirigerer.

Men ikke nok med det – I dagens anledning er der også arrangeret tøndeslagning, som sker efterfølgende, når sangen er klinget ud. Der skal som vanligt kåres kattekonger og -dronninger – så det bliver sikkert både festligt og spændende.
Kommentarer