Skuespillerne er klar til sæsonen på teateret

07-08-2018
Aalborg Teater melder ud, at de er klar med en ny sæson fyldt med nye og store oplevelser.
Af Palle Bjørnstrup

STORE SCENE
Her åbnes sæsonen med en af de største forestillinger gennem tiden – West Side Story. I samarbejde med Aarhus Teater vil Aalborg Teater danse stjernerne op over Manhattan.

Med Leonard Bernsteins kendte musik og Stephen Sondheims flotte sangtekster, har West Side Story siden premieren på Broadway i 1957 vist sig som en af de mest slidstærke og elskede musicals. Den bekendte scene er sat med de to rivaliserende bander og kærlighedshistorien mellem Tony og Maria.

Mathias Flindt har rollen som Tony og den blændende sopran Isabel Schwartzbach spiller hans store kærlighed Maria. Forestillingen har premiere onsdag d. 29. august 2018.

LILLE SCENE
Her åbnes sæsonen med ”Alle mulige ting sat til salg”, som er en varm og rå realisme fra samfundets bund. Forestillingen skyldes Henrik Szklany.

Anita på 63 er dårlig til bens og er lige blevet fyret fra sit skånejob. Hendes arbejdsløse søn, Lars på 44, bor hjemme og er stadig ikke kommet sig over, at deres hund Gnags er død, og så udvikler det sig herfra.

Henrik Szklany har fanget de socialt udsatte på kornet i et helt nyt drama, der med stor kærlighed og varme skildrer mennesker, der har tilbragt hele livet langt fra alle de gode selskaber og muligheder.

Anita spilles af Marie Knudsen Fogh. Derudover medvirker Lars Topp Thomsen, Niels Anders Manley, Camilla Gjelstrup og Ena Spottag. Forestillingen har urpremiere fredag d. 7. september 2018.
Kommentarer