Skal du deltage: Børneaudition på Aalborg Teater

14-06-2019
Søndag d. 25. august 2019 afholder Teatret audition for drenge til ”The Sound of Music”.
Af Palle Bjørnstrup

Har du en skuespiller og/eller en sanger i maven, så er der nu mulighed for at komme til at optræde på de skrå brædder i forestillingen: ”The Sound of Music”, som Aalborg Teater giver sig i kast med.

Til denne genopsætning af en af teaterhistoriens største musical-klassikere søger Aalborg Teater 4 drenge til at spille Familien von Trapps to drenge. Man skal gøre sig klart, at det er noget af en opgave at binde an med, da forestillingen skal spille hver aften fra 2. november til og med 22. november 2019.
Derfor søges også 4 drenge mellem 10 og 14 år, så de kan skifte, og dermed spille hver anden aften.

Så har du en skuespiller/sanger i maven, og har du lyst til at prøve kræfter med forestillingen og teatrets verden, så skal du tilmelde dig til audition på teatrets hjemmeside: aalborgteater.dk/boerneaudition-til-the-sound-of-music. På hjemmesiden kan du også læse mere om det hele.

”The Sound of Music” har re-premiere d. 2. november 2019 og spiller frem til og med d. 22. november 2019. Prøverne på forestillingen starter onsdag d. 18. september 2019, og man skal også være opmærksom på, at der også prøves i efterårsferien.

Så kan og vil du være med til at synge de flotte sange i denne forestilling, så er SIDSTE FRIST for at tilmelde sig audition den 17. august 2019.Kommentarer