Simon Talbot: Nordjyderne skal have Optur!

06-01-2021
Og det vil han give Nordjyderne torsdag d. 18. november kl. 19 i Aalborghallen
Foto: AKKC
Af Palle Bjørnstrup

Simon Talbots nye show har fået navnet Optur i relation til år 2020, der må karakteriseres som en af de største nedture længe. Det vil historieskrivningen til sin tid kunne underbygge.

På turneen med det nye show skal der atter grines og være god stemning, hvor Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, og meget meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af. . For Simon Talbot har det seneste år bl.a. haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han nu omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

Han siger selv: ”Jeg vil have, at folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemste opgave er at skabe så fed livsstemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22.00 efter showet… Det bliver så Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset hvor mange gange man kan gense Tiger King”.

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning.

Heldigvis er showet fastsat til medio november 2021, og det er klart, at ikke bare Simon Talbot men også alle andre håber, at den pandemi der plager os i øjeblikket er væk til den tid, så det virkelig kan lykkes at få et godt grin – det er der vist ingen tvivl om, at alle længes efter.Kommentarer