Så har ”gamerne” indtaget Gigantium

24-01-2020
Arrangørerne har samlet 1.500 gamere til arrangementet, og der er nu meldt udsolgt.
Af Palle Bjørnstrup

Det er et af Danmarks største Lan og e-sports events, der udspilles i Gigantium denne weekend. Arrangementet starter i dag og løber til søndag d. 26. januar.
 
Under eventet vil der blive konkurreret i spil som Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, og League of Legends. Med deltagere fra 10 nationer og en samlet præmiepulje på over 14.000 kr. vil en af nordeuropas største Tekken 7 turneringer blive afviklet.
 
Fokus for denne event har været hyggen og at skabe en event tilgængelig for alle, hvor både deltagere og gæster kan få en ordentlig en på opleveren. Derfor startede billetsalget med en markant lavere pris, og det er yderligere lykkedes at sikre dagsgæster gratis adgang, fortæller hovedarrangør Lasse Kjær, der supplerer:
”Det vi oplevede sidste år var at folk ikke rigtig ville det her kæmpe sceneshow og store pengepræmier. De vil meget hellere bare sidde og hygge sig. Så i år har vi taget flere af de gamle konkurrencer, som ikke nødvendigvis foregår på computeren, med igen.
Det gælder konkurrencer som tastatur samling, bordlotto og Cocio crash. Vi har lyttet til gæsterne og vi kan se på billetsalget, at det har virket”
 
Der er masser at opleve i Gigantium, som nævnt konkurrencer rettet mod deltagere. Ligesom dagsgæster også har mulighed for at deltage bl.a. i Fortnite Dance Off og Bottleflip, derforuden kan man besøge et stort messeområde hvor man kan opleve alle de fedeste nyheder.Kommentarer