Så er vi tilbage på den gamle adresse i ny udgave

03-11-2021
Sådan fortæller vinhandler Martin Andersen fra Vin&Vin, der nu igen er på Vestre Alle 2
Af Palle Bjørnstrup

Vi kender alle udtrykket med gammel vin på nye flasker, men her på Vestre Alle 2 (Det nye Skipperhus)er der sket meget mere. Vi kan nu sige velkommen til gamle som nye kunder i en meget større vin- og spiritus butik.

Og det siger næsten sig selv, at det også betyder et endnu større udvalg af vin og spiritus, fordi vi nu har plads til det, siger Martin Andersen.

OG DET FEJRER VI MED DIV. UDSKÆNKNINGER I LØBET AF DENNE UGE, samt diverse smagsprøver – se blot her:
I dag onsdag d. 3.11. er der smagsprøver på Aalborg Chokoladen og Norliq udskænker frugt-likører ligesom Mac Y udskænker whisky og rom
Torsdag d. 4.11. serverer Bak´s Bakery smagsprøver på Danmarks bedste romkugler og ColdHandWinery udskænker søde og mousserende vine.
Fredag d. 5.11. er det Vinens Verden der udskænker vin og champagne. Lahvino udskænker Gin & Tonic og Coof Coffee serverer Caffe-Drinks.
Lørdag d. 6.11. er Volsted Gin på banen med Gin & Tonic.

Vinbutikken er nu fuldt oppe at køre med et meget stort udvalg i gode vine, og vi har vine i alle prisklasser og vores sortiment er blevet endnu bredere og dermed mere spændende end nogensinde, og da vi har fået dejligt med plads, er der også kommet flere vine og ikke mindst spiritus på hylderne – og vi er klar, siger Martin Andersen til at give kunderne en god og seriøs betjening, for ikke at sige at give kunderne en god oplevelse. Vi er nu fire vinmænd til at ekspedere. Udover mig selv er det Troels og Christian og vores senest tilkommende vinmand Jesper.

I butikken har vi også fået indrettet et dejligt smagslokale, hvor vi kan afholde forskellige smagninger/events for op til 36 gæster – det indvies med en smagning d. 10.11., som også er udsolgt (Dejligt). Inventaret i smagslokalet er lavet i miljøets tegn, det er genbrugstræ i bøg, som tidligere har været gulv i en gymnastikhal i Vestbjerg – men nu er det ikke sveddråber men højst gyldne dråber, der kommer på gulvet i fremtiden.

Jeg skal også huske at fortælle, at der nu er blevet mange flere p-pladser lige ved forretningen, og det er vel at mærke i niveau med forretningen, så det er let at køre kundevogne ud til den parkerede bil.

MEN DER ER OGSÅ SKÅR I GLÆDEN.
Vi er også løbet ind i, siger Martin Andersen, at vi desværre ikke kan åbne vort nye tiltag, et charcuteri her i butikken. Den kendte effekt af corona med manglende dele til inventar, kølediske og –skabe m.v. har betydet, at vi ikke kan få disse leveret her til åbningen, og vi ved endnu ikke helt sikkert, hvornår vi kan få charcuteriet op at køre. Men vi er allerede klar med en lang række lækre specialiteter, så når vi kan komme i arbejde, bliver der meget nyt man kan smage på.

OG VORES LILLE VINMARK VED FORRETNINGEN ER BLEVET STJÅLET VED HØJLYS DAG
Vi og håndværkerne der har været i gang med at bygge Skipperhus, har ellers passet godt på
at vinstokkene ikke tog skade, så den lille vinmark igen kunne komme til sin ret.
Men ved højlys dag kom tre personer med en trailer, og på forespørgsel fra en håndværker om hvad de lavede, fik han fortalt, at de havde fået besked på at flytte vinmarken til et bedre voksested. Så de fjernede samtlige vinstokke og kørte med dem – hvorhen ved ingen, men sagen er naturligvis meldt til Politiet, der nu efterforsker.

Det er ærgerligt, det giver et lille skår i glæden over ibrugtagningen af den nye butik – men når vi lige får tid, må vi i gang med at etablere en ny lille vinmark, siger Martin Andersen, det
er da meget sjovt, at være vinhandler inde i Aalborg og så have sin egen vinmark lige udenfor døren.

Der er meget at opleve hos Vin&Vin på Vestre Alle 2, så slå en tur omkring og få lidt godt til ganen.Kommentarer