Så er første papirudgave på vej i postkasserne

24-02-2021
I dag og i morgen uddeles hasserisavis.dk Nr. 1 – 2021 til 9.500 husstande
Af Palle Bjørnstrup

Det er nu syvende år, at hasserisavis.dk er på gaden. Det startede i januar 2013 med hasserisavis.dk som netavis, i august 2013 kom den første papiravis på gaden. I 2014 blev det til 4 papirudgaver, og de senere år har der været 6 papiraviser på vej til læserne hvert år, sideløbende med netavisen.

hasserisavis.dk ønsker at beskrive/omtale/formidle begivenheder store som små, der måtte ske i avisens primære dækningsområde. Dækningsområdet rummer efterhånden ca. 9.500 husstande i hele Hasseris, Gl. Hasseris, Kærby, Skipper området, Kornblomstvej området og Mølholm.

At hasserisavis.dk har kunnet leve i foreløbig 7 år, skyldes alene at hasserisavis.dk har været tilstrækkelig interessant for annoncører. Uden vores annoncører – ingen avis, da avisen ude- lukkende er annonce-finansieret.
Ligeledes er hasserisavis.dk begunstiget med gode samarbejdsrelationer med f.eks. Hasseris Grundejerforening, Hasseris Kirke, Hasseris Gymnasium og Skipper Samrådet m.fl.

Gode relationer til annoncører og samarbejdspartnere har bestemt været livgivende for avisen i denne coronatid, så tak for det.

I hasserisavis.dk nr. 1 -2021 kan læserne læse om ny sognepræst i Hasseris Kirke, byggeprojekt på Hasserisgade 18 (Logebygningen), udviklingen med den tidligere børnehave i Las Poulsens have, ny lokalplan for Bundgaardsvej, får og geder i Kridtgraven, fra smed til boligforeningschef, Hasseris Grundejerforenings indsigelse til 3. Limfjordsforbindelse og om
Nyt fra Sipper Samrådet.

hasserisavis.dk udkommer i 2021 på papir d. 31. marts, d. 5. maj, d. 25. august, d. 29. september og d. 3. november.

Vi ønsker læserne god læselyst

Med venlig hilsen
Palle Bjørnstrup – redaktør/direktørKommentarer