Så er det sidste tur for Cirkusrevyen i Aalborg

02-08-2019
Fra d. 5. til 8. september bliver det sidste gang for Cirkusrevyen i Aalborg. Det er 35. og sidste gang.
Af Palle Bjørnstrup

Nicolaj Holm, direktør for AKKC siger: ”Vi er meget kede af at måtte sige farvel til Cirkusrevyen, der har fået nye muligheder og nu laver en fleksibel spilleperiode, da Bakken nu også holder åbent i efterårsferien og til jul. Derfor har de valgt at prioritere flere produktioner i teltet, og med de mange arrangementer, der planlægges i AKKC, betyder det, at vi ikke har kunnet få kalenderen til at gå op. Det er vi naturligvis ærgerlige over, men vi er også glade for de mange år, vi har haft besøg af Cirkusrevyen her i byen”.

Revydirektør, Torben Træsko Pedersen, kommer til at savne aalborgensernes varme velkomst og siger: ”Vores skuespillere og alle bag scenen kender efterhånden hinanden som en familie, og det har altid været en fornøjelse at komme til Aalborg med revyen. Nu har Bakken forlænget åbningsdagene med en efterårs-og julesæson, og på den baggrund har vi valgt at fokusere anderledes med nye og spændende arrangementer i Teltet på Bakken. Men vi glæder os til en forrygende afslutning i det Nordjyske.

Sådan er udviklingen, og derfor er direktør, Nicolaj Holm, glad for, at det er lykkedes at finde en erstatning for Cirkusrevyen, idet AKKC har indgået samarbejde med den populære Odense Revyen, der har været særdeles succesrig de senere år – den kan aalborgenserne så glæde sig til at opleve i 2020 i Aalborghallen.Kommentarer