Så er den 6. Aalborg Regatta ved at være klar

09-06-2018
Fra torsdag d. 14. juni og til søndag d. 17. juni bydes på et program fuld af oplevelser.
Foto: Michael Bo Rasmussen / www.baghuset.dk
Af Palle Bjørnstrup

Eventchef Søren Thorst, Aalborg Kommune, siger: ”Vi er virkelig stolte over det program det er lykkedes at sammensætte, ikke mindst via gode samarbejdspartnere. Der er et massivt opbud af oplevelsestilbud langs Aalborg Havnefront, og der er med garanti noget for alle på Aalborg Regattaen 2018”.

Det, der bærer en regatta, er maritime begivenheder, og igen vil publikum kunne opleve en række flotte skibe lægge til kaj langs Havnefronten. Heriblandt vil være hollandske Gulden Leeuw, Skoleskibet Danmark, russiske Shtandart, Britta Leth, vores egen Absalon, LOA og Jens Krogh.

Men der vil også komme små hurtige både, idet Aalborg Regatta kan byde på intet mindre end et VM-Boat Race, når der afholdes F2 Power Boat World Championship - ”og det er lidt af et scoop” siger Søren Thorst.

Søndag d. 17. vil man kunne beundre flotte Harley Davidson motorcykler på Honnørkajen.

Lørdag er Musikkens Plads ramme for mange timers fodboldfestligheder, når bl.a. Danmarks første kamp ved VM i fodbold vises på storskærm.

Musikalsk er det også et overflødighedshorn, på Slotspladsen vil man kunne opleve kunstnere som Stine Bramsen, Folkeklubben, Benal, Rigtige Mænd, Big Fat Snake og Turboweekend.
Såvel Big Fat Snake og Turboweekend er på deres afskedsturneer, så det kan meget vel være sidste gang, de kan opleves på aalborgensisk grund.

Aalborg Regatta bliver fløjtet til start torsdag d. 14. juni, og umiddelbart efter åbningstale af rådmand Mads Duedal vil der være freestyle Show med Kejser A. og Pelle.

Hele det omfattende program kan ses på http://www.e-pages.dk/aalborgkommune/2554/Kommentarer