Så blev den anden Weber grill afleveret til vinderen

07-08-2018
2. runde af gevinster i Hasseris Grundejerforenings 125-års jubilæums konkurrence er udtrukket.
Af Palle Bjørnstrup

Vinderen af denne rundes førstepræmie – en Weber Gasgrill model Q3200, blev Mette Brøndum fra Geskevej. De to øvrige ”sidegevinster” gik til henholdsvis Steen Godsk, samt Birthe Johansen, der begge vil få præmien tilsendt.

Mandag d. 6. august havde Grundejerforeningen ved bestyrelsesmedlem Thorkil Neergaard sat vinderen Mette Brøndum stævne i Hasseris Bymidte for udlevering af førstepræmien.
Selvom den flotte grill var smukt emballeret, var det stadig sin sag at håndtere den. Thorkil Neergaard havde hjælp af sin søn til at bære grillen ind i Bymidten, og det skulle vise sig, at de kom til at bære den ud igen, som service over for vinderen Mette Brøndum.

Mette Brøndum kunne fortælle, at hun blev meget overasket, da hun blev kontaktet af Thorkil Neergaard om gevinsten. Hun havde fuldstændig glemt, at hun havde deltaget i konkurrencen inde på Hasseris Grundejerforenings Facebook side.
Men hun følger pænt med i Hasseris Grundejerforenings aktiviteter og er også allerede tilmeldt foreningens Jubilæumsarrangement søndag d. 26. august på Hasseris Gymnasium. Til det kunne Thorkil Neergaard supplerende oplyse, at der var allerede ca. 300 tilmeldte til dette arrangement.

At grillen tilfaldt en god vinder er der ingen tvivl om. Mette Brøndum kunne oplyse, at hun ikke ejede en grill i forvejen, så gevinsten var virkelig velkommen, og da hun er alene, trådte Thorkil Neergaard og søn til, og tilbød at levere grillen hjemme hos Mette Brøndum, da de bor på en sidevej, umiddelbart ved Mette Brøndums adresse.

Thorkil Neergaard kunne efterfølgende oplyse, at det var så anden runde i konkurrencen, og at den tredje runde forventes afviklet, så hovedgevinsten og de to sidegevinster kunne uddeles ved jubilæumsarrangementet d. 26. august 2018. Så der er endnu håb for gevinst til de mere end 300 deltagere i konkurrencen.Kommentarer