Ruben Søltoft stjernecastet til Terkel-musical

18-10-2018
”The Motherfårking Musical” får verdenspremiere 14. februar og kommer i AKKC 24.-28. april.
Foto: Fra venstre: Adam som Sten, Martin Brygmann som Arne Nougatgren, Ruben Søltoft som Terkel, Lea Thiim Harder som Dorit, Clemens som Jason, Thomas Bo Larsen som Stewart Stardust og Noah som Saki. Fotograf: Miklos Szabo
Af Palle Bjørnstrup

Komikeren Ruben Søltoft skal spille titelrollen som Terkel. I de øvrige roller medvirker bl.a. Thomas Bo Larsen, Martin Brygmann, komikerduoen Adam & Noah, Clemens og Lea Thiim Harder.

Terkel, Jason, Stewart Stardust, Dorit, Saki og Sten. Nu er der sat navn på alle rollerne, der skal levendegøre vrimlen af kultfigurer i musicaludgaven af Anders Matthesens tegnefilmssucces Terkel i Knibe, TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL, der får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal d. 14. februar 2019. Derefter turnerer den til fem store danske byer, og kan derfor opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center fra d. 24.-28. april næste år.

Terkel i Knibe blev en milepæl i moderne dansk filmhistorie, og succesen var ikke til at tage fejl af med mere end 375.000 solgte biografbilletter. En tegnefilm, der helt usædvanligt både var for børn, teenagere og voksne. Nu kommer filmen som original ny dansk musical, der bliver mindst lige så sjov, grov, respektløs og komplet politisk ukorrekt som filmen. I TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL bliver publikum forkælet med vanvittige og grænseoverskridende optrin og replikker, et stort og stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen, fed musik med både nye sange og sange fra filmen samt en kreativ iscenesættelse, der blander brug af dukker og skuespillere i en scenografi, der gør brug af den nyeste teknologi.

Det er et sandt drømmeteam, der er castet til TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL, det bliver Ruben Søltoft, Thomas Bo Larsen, Martin Brygmann, Clemens, Adam & Noah, stortalentet Lea Thiim Harder og et stort ensemble af landets bedste sangere og dansere, der slår sig løs på scenen og er med til at skabe en sjov, vild, gakket og original ny musical i Danmark.

Billetsalget er i gang, kontakt AKKC´s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk.Kommentarer