Røde lygter til nytårskur med borgmesteren

04-01-2018
Det var ikke kun til valget, at Thomas Kastrup-Larsen kunne samle folk – nu er der udsolgt til nytårskuren.
Af Palle Bjørnstrup

Erhverv Norddanmark indleder traditionen tro årets arrangementsprogram med nytårskuren med Aalborgs Borgmester - og som valget viste, bliver det igen i år Thomas Kastrup-Larsen.

Selvom det er den samme borgmester, er hans popularitet tilsyneladende gået i vejret oven på valget. Sekretariatschef Anita Møller fra Erhverv Norddanmark fortæller: ”I 2017 havde vi godt 300 deltagere og vi havde selvfølgelig håbet på noget lignende i år, men allerede før jul kunne vi hænge de røde lygter ud: Med flere end 350 tilmeldte er der helt og holdent udsolgt.
Det er vi selvfølgelig utrolig glade for, også på borgmesterens vegne.”

Nytårskuren finder sted i DGI Huset Nordkraft i Aalborg mandag d. 8. januar 2018. Som vanligt er det centrale programpunkt borgmester Thomas Kastrup-Larsens orientering om kommunale indsatsområder i det kommende år, men Erhverv Norddanmark benytter også
anledningen til at præsentere organisationens nye hovedsponsor.

”Så har vi denne gang til anden halvdel af arrangementet valgt en lidt anden form end ved tidligere udgaver af nytårskuren. Efter borgmesterens indlæg får vi nemlig journalist, foredragsholder og moderator Jørgen Pyndt på scenen og han vil præsentere vores gæst for en række af de mange spørgsmål, som medlemmerne har indsendt til os forud for nytårskuren,” oplyser Anita Møller.

Det må være dejligt allerede at kunne melde ud om et tilløbsstykke, lang tid før arrangementet.Kommentarer