Repremiere på Aalborg Teater – ”Et Juleeventyr”

27-11-2019
Det sker lørdag den 30. november kl. 16.00, når årets store familiejuleforestilling ruller over Store scene.
Af Palle Bjørnstrup

Repremieren har baggrund i, at i sidste sæson spillede Aalborg Teater også Dickens ”Et Juleeventyr” for udsolgte huse, og mange gik forgæves.

”Et Juleeventyr” er fortællingen om den nærige Scrooge, der hader jul, mennesker og livsglæder. Men han bliver dog klogere. Han er meget egoistisk, men så hjemsøges han af tre ånder – fortid, nutid og fremtid, og de tager ham med på en rejse, hvor han ser, lærer og forstår, at intet menneske er alene, og at vi er henvist til at hjælpe hinanden – og ikke mindst, at alle skal hjælpe til med at sikre en glædelig jul.

Hovedrollen som Scrooge spilles af Marcus Gad Johansen, og han får medspil af Karl Rosendahl Rasmussen, Anne-Mette Roest, Evrim Benli, Ferdinand Falsen Hiis, Stanley Bakar, Jørgen W. Larsen, Lars Topp Thomsen, Rasmus Skaarup, Steffen Berenthz Eriksen, Jacob Moth-Poulsen, Kathrine Høj Andersen, Josephine Overgaard, Julius Jørgensen, Alma Petrine Olsen, Vera Wammen, Sofus Krone, Astrid Lindgaard, Oscar Mehlbye, Birk Asbjørn Vesterlund, Nanna Mortensen og Rita Winther Nørremark.

Iscenesættelsen skyldes den norske instruktør Kjersti Haugen, scenografi og kostumer er skabt af Leiko Fyseya, og koreografien skyldes Rebekka Lund, og kapelmester er Jacob Rose.

Spilleperioden er fra den 30. november til og med den 22. december. Tirsdag til fredag er det kl. 18.00, lørdage er kl. 16.00, og søndage er kl. 12.00.

Så skal et juleeventyr opleves i år, så er det nu, der skal bestilles billetter.Kommentarer