Poul Krebs i Musikkens Hus d. 1. oktober

15-01-2021
Til en flot koncert sammen med Danmarks Underholdningsorkester kl. 20 i Koncertsalen
Foto: Musikkens Hus
Af Palle Bjørnstrup

Poul Krebs er en kunstner, der har sat sig i hjertekulen på flere generationer. Hans evne til at give musikken nærvær, den jyske facon og den ukuelige spillemandsglæde, går rent ind.

Nu kommer han i Nordjyllands smukkeste koncertsal med flot akkompagnement af Danmarks Underholdningsorkester.

Det bliver spændende at opleve Poul Krebs, han forstår at fortælle historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sindets afkroge og livets vedvarende og forbigående relationer. Det er forfriskende, når han på underspillet facon, taler til flere generationer, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.

Han har i sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1.000 koncerter og udgivet utallige albums, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer.
Han har med andre ord evnet at finde klangbund i og med publikum, en klangbund der er i konstant udvikling, fordi han løbende presser sig til at yde det ypperste.

Med sig på tour har han Danmarks Underholdningsorkester, der er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er buzzwords, som orkestret har arbejdet efter i mere 70 år, og løbende har fornyet og forfinet.

Så denne aften i Musikkens Hus kan man forvente originalitet, østjysk hjertevarme og nye fortolkninger, når Poul Krebs og Danmarks Underholdningsorkester spiller op.Kommentarer