Politisk debat en gang til om den 3. Limfjordsforbindelse

10-09-2018
Det er på torsdag d. 13. september kl. 17.00 på Hovedbiblioteket i Aalborg – Kampdebataften.
Af Palle Bjørnstrup

I materialet spørger man: ”Projekt eller luftkastel?” Det er måske lige før, at man skal til at betegne projektet som et luftkastel, ikke mindst med reference til, hvor længe forbindelsen har været diskuteret, samt hvor længe man har diskuteret økonomi m.v. i relation til forbindelsen.
Man stiller også lige ud spørgsmålet – er der et behov? – og hvordan spiller en 3. forbindelse ind på natur, erhvervsliv og Nordjyllands udvikling?

Så det er lige før, at der lægges op til, at man skal starte ved Adam og Eva igen!

Debatanterne denne aften i Hovedbiblioteket er rådmand for sundhed og kultur Mads Duedahl, regionsrådsformand Ulla Astman, byrådsmedlem Per Clausen og Jens Toft-Nielsen, tidligere byrådsmedlem.

Bibliotekar Ove Hesselbjerg Rasmussen har påtaget sig at styre slagets gang, når de fire indtager de varme stole for at drøfte fordele såvel som ulemper ved en ny vejforbindelse over Limfjorden.

Der er også mulighed for, at publikum løbende kan byde ind med synspunkter, ligesom de kan stille spørgsmål til panelets fire deltagere.

Arrangementet er gratis og der er ingen forudgående tilmelding.

Så blot mød frem og vær med til at gøre det til en spændende ”Fjordkryds-debat”. Det kunne være fantastisk, hvis denne debat kunne løse den gordiske knude.Kommentarer