Penthouse lejlighed i The Residence solgt

10-11-2018
En 210 kvm stor lejlighed på Hasserisvej er solgt til kr. 9.500.000 og dermed en kvm pris på kr. 45.328,-.
Af Palle Bjørnstrup

Lejligheden, der er beliggende på Hasserisvej i byggeriet The Residence, er kompleksets eneste penthouse lejlighed. Byggeriet omfatter i alt 20 ejerlejligheder på den 5.200 kvm store grund.

The Residence er designet af arkitektfirmaet Arcitema Architects og opført af lokale 2E Group. Lejligheden ligger ganske ugeneret og indeholder også 2 store terrasser på i alt 50 kvm. Indvendig er der tale om en helt unik bolig med lækre materialer i høj kvalitet. Køber er et ældre lokalt ægtepar.

Fra sælgeren 2E Group fortælles, at der har været en håndfuld interesserede købere til penthouse lejligheden, som nu er bygget færdig, og solgt relativt hurtigt, prisen taget i betragtning. Der er aldrig tidligere blevet solgt en ejerlejlighed i Hasseris i nærheden af denne pris, og prisen er også blandt de højere generelt i Aalborg området.
Til at belyse dette oplyser 2E Group, at man i almindelig fri handel kan erhverve en 254 kvm stor lejlighed, der er beliggende i projektet The Old Yard, en del af det gamle Aalborg Værfts område i Aalborg Havn, til en kvm-pris på kr. 55.114,- svarende til kr. 13.999.000,-.

Men der er fortsat lejeligheder til salg i The Residence på Hasserisvej, fortæller 2E group, og priserne ligger mellem kr. 4,7 til 5,5 millioner.

Så der er stadig muligheder for at erhverve en spændende bolig i Aalborg

Kilde: Byens Ejendom – Videnscenter for Byudvikling.
Kommentarer