P3 Guld går i luften fra Musikkens Hus

24-01-2020
P3 Guld-prisuddeling sendes live på DR1 fra Musikkens Hus d. 28. marts 2020.
Af Palle Bjørnstrup

Dansk musik har en særlig position på radiokanalen P3, der derfor afholder den årligt tilbagevendende hyldest og markering af ny dansk musik ”P3 Guld”.
 
Prisuddelingsshowet, der bliver sendt live på P1, har til formål at hylde aktuelle danske kunstnere og ikke mindst skabe grobund for, at spirende stjerner i dansk musikliv får mulighed for at optræde foran hundredtusindvis af tv-seere. P3 Guld har siden showets spæde start i 2001 udviklet sig til at være karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter såsom The Minds of 99, Benal, Karl William, MØ, Ukendt Kunstner og Lukas Graham.
 
Direktør Lasse Rich Henningsen, Musikkens Hus, siger: ”Vi har svært ved at få armene ned, og vi glæder os meget til at afvikle endnu et prestigefyldt tv-show, som vi efterhånden har stor erfaring med på trods af husets forholdsvis korte levetid. Vi sætter desuden en stor ære i at være med til at støtte op om de talenter, der kommer til at præge dansk musik og ikke mindst hylde de kunstnere, der allerede nu stormer frem i den danske og internationale musikbranche. Vi ser frem til at samle publikum om en fælles kærlighed til musikken i bedste P3-ånd”.
 
Billetter til showet kan købes fra d. 4. februar kl. 10.00 på www.musikkenshus.dk, hvor program og værter desuden vil blive offentliggjort løbende.Kommentarer