Oplev Kira Skov i Intimsalen i Musikkens Hus

29-12-2021
Fredag d. 21.1. er hun klar i selskab med Mette Lindberg, DISA, M. Rexen og Teitur i Intimsalen
Af Palle Bjørnstrup

Kira Skov er bl.a. kendt for sin rolle som frontfigur i rockgruppen Kira & The Kindred Spirits, ligesom hun har udgivet en lang række album. Hun kan bl.a. bryste sig af at have samarbejdet med kunstnere som Bonnie ”Prince” Billy, Tricky, Lenny Kaye og Trentemøller.

Det nyeste den 45 årige sangerinde har lanceret er 2021-albummet Spirit Tree. Det udspringer af samfundets nedlukning under Corona, hvor også kunstnere måtte tænke i alternativer for at producere og udgive musik.

Kira Skov fortæller: ”Jeg sad i et lille kolonihavehus og skrev sangene. Albummet er så blevet til som en slags musik på ”flaskepost” forstået derhen, at vi har sendt sangene rundt mellem hinanden som lydfiler, hvorpå der er blevet sunget og indlagt instrumenter i forskellige passager. Jeg er meget glad for, at de alle gerne ville være med”.

Resultatet er et opløftende og varierende album bestående af i alt 14 numre, og siden dets udgivelse har Spirit Trees høstet megen ros

Nu kan man opleve bl.a. Spirit Trees, når Kira Skov i selskab med Mette Lindberg, DISA, M. Rexen og Teitur giver den gas i Intimsalen i Musikkens Hus.Kommentarer