OH og HHH taler for velgørenhed i Aalborg

20-03-2019
Det sker fredag d. 29. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres & Kultur Center, Europahallen.
Af Palle Bjørnstrup

OH dækker naturligvis over livstilsguruen Ole Henriksen, og HHH dækker over Hans Henrik Henriksen, der er politiker – og det er en helt særlig optræden af de to brødre, der er født og opvokset i Nibe.

Bag arrangementet står en række Nordjyske Rotary-klubber, og deres mål er at skabe et overskud til projekt Headspace Aalborg.

De to brødre, den livsglade Ole Henriksen, der bl.a. rådgiver nogle af verdens mest kendte mennesker om livskvalitet, og hans bror Hans Henrik Henriksen, der til daglig er Rådmand i By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg, skal sammen optræde under overskriften ”Vores vej gennem livet”.

Jes Berg Gertsen, der er distriktsguvernør i Rotary, fortæller: ”Vi er meget beærede over, at Ole Henriksen og Hans Henrik Henriksen en sjælden gang vil optræde sammen og fortælle om deres fælles og individuelle oplevelser gennem livet. Vi forventer os en stor oplevelse – og samtidig håber vi på et overskud på op imod kr. 50.000. Uanset hvor stort beløbet bliver, skal det doneres til Headspace Aalborg, der gør et kæmpe arbejde med børn og unge”.

I arrangementet er der, udover 2 x Henriksen, også optræden af musiker og sanger Bryan Rice, der vil give sange fra Ole Henriksen-musicalen ”I love It”.
Prisen for deltagelse er kr. 345,- og det er også med buffet inkluderet.

Rotary påregner at kunne sælge billetterne selv – men er man interesseret så kontakt jesberggertsen@gmail.com, for at komme i betragtning til en billet.Kommentarer