Nytårsplaylisten 2020 indspilles i Musikkens Hus

02-12-2019
Så kom den 5/12 kl. 19.00 eller 21.30 og vær med til at danse ind i det nye år til super musik.
Af Palle Bjrønstrup

Nytårsplaylisten er soundtracket til en perfekt nytårsaften! Det kommer til at byde på et væld af spændende solister og orkestre, der er helt klar til at give den fuld gas. Som kom og oplev det live på scenen i Intimsalen.

Du kan komme til at skråle med, når Den Gale Pose vælter Musikkens Hus med ”Spændt Op Til Lir”, og når Alphabeat smider deres kæmpehit ”Shadows” over scenen.

Men der er meget mere Chief One, og Thomas Buttenschøn nyder på sommerens landeplage ”Alt er godt”, mens Bro tager dig med ”Sydpå”, og Aura Dione leverer sangen ”Shania Twain”.

Så kan du også danse og synge med blandt andre showets vært Sarah Grünewald, og når Carpark North, Nicklas Sahl, Oh Land, Citybois, Djames Braun og Faustix fyrer deres hits af.

Det bliver et sandt overflødighedshorn af herlig musik, der tager sigte på en herlig aften den 5/12 i Musikkens Hus, men ikke mindst har til formål at skabe en fantastisk musikalsk Nytårsaften for alle i Danmark – så vil du tage hul på nytårsfestlighederne, så start i Musikkens Hus den 5. december.

Der gøres opmærksom på, at der grundet TV-produktionen kan være begrænset lyd- og udsyn. Og optagelsen i Musikkens Hus er kommet i stand ved hjælp af Spar Nord Fonden.Kommentarer