Nyt arrangement i Hasseris Grundejerforening

09-01-2019
Foreningen sætter fokus på MIN BYGGESAG: Privatlivets fred eller kommunalt anliggende?
Af Palle Bjørnstrup

Temaet for dette medlemsmøde handler om gennemførelse af byggesager. Hvad må man? Hvad må man ikke? Hvad er en bevarende lokalplan? Skal man orientere naboerne først?

Udgangspunktet er, at der kan være mange spørgsmål, der trænger sig på, når man, som grundejer, står med – eller er nabo til – en ombygning eller et nybyggeri.

Det er i sådanne situationer, at mange spørgsmål trænger sig på, og for at få lidt opklaring omkring disse spørgsmål har Hasseris Grundejerforening inviteret to erfarne byggefolk til at gennemgå reglerne og gerne bruge gode eksempler til dette.

Afdelingsleder Torben Kjeldgaard Larsen fra By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune, og arkitekt MAA/kontorleder Søren Tortzen, CF Møller arkitekter står klar til at give et bud på disse meget relevante spørgsmål og problemstillinger.

Arrangementet finder sted torsdag d. 24. januar kl. 19-21 i Kirkesalen ved Hasseris Kirke.

Undervejs vil Grundejerforeningen byde på en forfriskning.

Med de byggesager, der er undervejs i Hasseris, må man sige , at det er meget aktuelle spørgsmål Grundejerforeningen vil have belyst til gavn for medlemmerne. Generelt er det jo altid rart at have indsigt i gældende spilleregler for byggeri, ikke mindst i Hasseris.

Det er nødvendigt med tilmelding til arrangementet, hvilket kan foregå via foreningens hjemmeside.
Kommentarer