Ny ejer af Hasseris Bymidte

18-03-2019
Indehaveren af KVG Bolig, Keld Gregersen, bekræfter overfor hasserisavis.dk, at Hasseris Bymidte er solgt til KVG Bolig med overtagelse pr. 1 april 2019.
Af Jens Skovgaard

Keld Gregersen ejer i forvejen en række ejendomme i Hasseris, blandt andet lejlighedskomplekset på Astrid Obels Vej og Fyrrebakken.

Om købet af Hasseris Bymidte, siger Keld Gregersen: “Det er lidt af en drøm, der hermed går i opfyldelse”. Han oplyser, at han faktisk har haft kig på området de seneste 10 år, men bl.a. fordi området i dag ejes af flere forskellige ejere, har det taget tid at få en aftale på plads. “Men nu glæder jeg mig til at udvikle området over de næste mange år”, siger han og oplyser, at noget af det første han vil gå i gang med er en renovering af butiksarkaden.

Grundlaget for de fremtidige ændringer bliver det ‘Oplæg til kvarterforskønnelse Hasserisvej - Hasseris Bymidte’, som Hasseris Grundejerforening fik udarbejdet i oktober 2017 af Rosseel’s Tegnestue, som har kontor i Hasseris Bymidte.

Planen omfatter en lang række forslag til forskønnelse af området, ligesom en omlægning af det eksisterende parkeringsareal er med i planen. Men det, der iflg. Keld Gregersen står øverst på ønskelisten, er omdannelsen af det lille torv ved Hasseris Bibliotek, som iflg. forslaget er døbt ‘Blegvads Plads’. Her tænkes der etableret mere indbydende adgangsforhold fra Hasserisvej, ‘Aktiv-Møbler’, en Vandkunst m.v., således at torvet forhåbentlig kan danne gode rammer for både unge og ældre, når de har brug for en lille ‘Time-out’ mellem indkøbene eller besøg hos de forskellige virksomheder.

Keld Gregersen fortæller, at det er ham magtpåliggende, at området og bygningerne bevarer deres kvaliteter, og at han i den forbindelse er i kontakt med Jacob Blegvads datter, Henriette Blegvad. “Jeg havde selv kontor i Bymidten tilbage i 90’erne”, oplyser han: “Så jeg har fulgt områdets udvikling fra det var et mindre butiksområde, til at det i dag udgør et stort og varieret butiks- og erhvervsområde, som samtidig er et samlingspunkt for beboerne i hele Hasserisområdet.”

Det bliver både spændende og interessant at følge de kommende års udvikling af Hasseris Bymidte, og med en lokal og aktiv udvikler som Keld Gregersen, burde der være skabt et godt udgangspunkt.Kommentarer


Lars 21. marts 2019 18:27
Kød Keld er et møjdyr.