Ny containerbrand i Gl. Hasseris

27-06-2018
Denne gang ved Las Poulsens have. Beboere opfordres til at være opmærksomme.
Af Jens Skovgaard

Affaldscontainere ved Las Poulsens Have blev natten til den 25. juni antændt af ukendte gerningsmænd. Der er tilsyneladende tale om en seriebrandstifter, idet der den 28. april også blev afbrændt containere ved Las Poulsens Have og i Bygaden. Den 21. maj gik det ud over en container ved Tandklinikken på Mester Eriks Vej. Børge Høj, der fik afbrændt sin container den 21. maj, kunne til Hasserisavis.dk oplyse, at han også tidligere har fået sine containere brændt af.

Containerne ved Las Poulsens Have står tæt på både Børnehave og de stråtækte lejligheder. Afbrændingen af containerne giver meget kraftige flammer, når først ilden har fået fat, og der er derfor en nærliggende risiko for at ilden breder sig.

Meget tyder på, at brandene er forsætlige og planlagte, idet der sandsynligvis er anvendt en brandbar væske for at få antændt containerne. Hvis det er tilfældet, er det foruroligende, for hvad bliver det næste, der sættes ild til?

Politiet har selvsagt vanskeligt ved at finde gerningsmanden eller gerningsmændene, da de ikke efterlader sig spor. Beboerne bør derfor være ekstra opmærksomme og kontakte politiet, hvis man oplever mistænkelig adfærd i nærheden af containere i området.Kommentarer