Nu kan man opleve de sidste ny grønne biler

21-06-2017
Torsdag d. 22. juni kl. 17.00 rykker ”Hansa Green Tour” ind på Musikkens Plads.
Af Palle Bjørnstrup

Hvis man vil se og opleve den seneste ”state of the art” indenfor biler, er det med at møde frem her, og se hvad bl.a. Porche, BMW og Tesla kan fremvise af ”grønne” biler. Her er al den nyeste teknologi om ”Grønne biler” repræsenteret.

”Hansa Green Tour” tager hvert år rundt i Europa for at lade sig inspirere af grønne løsninger, og for at inspirere til grønne løsninger. I Nordjylland har de bl.a. besøgt Hydrogen Valley i Hobro.

Karavanen af ”grønne” luksusbiler samt en enkelt motorcykel kan torsdag fra kl. 17.00 beses på Musikkens Plads.
Her vil Aalborgs erhvervschef, Tonny Thorup, holde en velkomsttale , og her vil det være muligt at komme tæt på alle bilerne og tale med repræsentanter om den grønne teknologi udvikling.
Man vil også kunne konstatere, at hurtige biler i fremtiden ikke længere nødvendigvis behøver at hænge sammen med benzin i blodet – hurtige biler kan sagtens køre på biogas og vindmøllestrøm.

Så vil man have et kik på fremtidens biler, og hvad de kan byde på og præstere, så er det med at møde frem på Musikkens Plads.

Senere samme dag vil de 29, der er delegeret til Hansa Green Tour, dels hollandske politikere, konsulenter og repræsentanter fra virksomheder med speciale i grøn teknologi, afholde en konference om den nyeste udvikling.Kommentarer