Nu kan Star Wars opleves på ny og unik måde

13-09-2019
Alle Star Wars-fans skal sætte kryds i kalenderen. Det sker i Aalborghallen d. 1. og 2. oktober.
Af Palle Bjørnstrup

Her kan man opleve den første Star Wars-film, og den fjerde episode i Star Wars sagaen med titlen ”A New Hope”, der spiller på det store lærred i Aalborghallen samtidig med, at Aalborg Symfoniorkester bringer den verdensberømte musik til live – og det er en helt speciel symbiose, som man skal give sig selv muligheden for at opleve.

Det er nok de færreste, der ikke kender til Georgs Lucas´ ikoniske Star Wars saga – med dets små grønne mænd, lyssværd og talende ”bjørne” – eller wookies, som de kaldes i filmene. Og det er ofte sådan, at man enten elsker eller hader det uendelige univers, der præsenteres i filmene. Men man er jo fan – ja så er denne filmkoncert den perfekte mulighed for at komme på en rumrejse, der når nye højder, når Aalborg Symfoniorkester tilføjer lidt ekstra musikalsk krydderi til en ellers vellykket opskrift.

Den første film, ”A New Hope”, udkom i 1977 med blandt andre Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher og Alec Guinness på rollelisten og løb afsted med intet mindre end 6 Oscars.
Det er ligeledes den prisvindende komponist John Williams, der står bag musikken til filmen.

Billetter er i salg – kontakt AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller akkc.dkKommentarer