Nu får 9.400 husstande hasserisavis.dk i postkassen

30-09-2020
Hasserisavis.dk nr. 5-2020 på papir bliver omdelt i dag onsdag og i morgen torsdag
Af Palle Bjørnstrup

Det er nr. 5 papiravis i 2020 og det er avisens 6. Årgang. I lighed med tidligere bringer
Hasserisavis.dk information om diverse begivenheder i, om og for Hasseris området.

Der sker løbende forskellige begivenheder, som bør have interesse for borgerne i avisens
udgivelsesområde. Også rent byggemæssigt sker der løbende ting, ikke kun i Hasseris- eller Sofiendals Enge, men aktuelt er der byggeplaner i gang for et område ved Sorthøj, et område ved Las Poulsens gård, der tidligere har været børnehave og et område, tidligere materielgård ved Bygaden i Gl. Hasseris. Aalborg Kommune har et budgetmål på kr. 400 mio. for salg af jord, og de tre nævnte områder forventes at give et godt bidrag til at nå budgetmålet.
Samtidig passer det godt ind i Aalborg Kommunes filosofi om fortætning, som oprindelig var ment til brug i den såkaldte ”Vækstakse”, men som tilsyneladende udvikler sig, så det nærmest gælder overalt i kommunen. Med de trængselssituationer der opstår rent trafikalt, burde fortætningsbegrebet nok også have omfattet infrastruktur udvikling. At man satser på at Aalborg skal være en cykelby kan være meget godt, ligesom man vil udvide med +busser, men der er ikke langt til at Aalborg kan få ry, som en ”bilfjendsk by”.

I papiravis nr. 5-2020 kan du læse om en samtale med byens stadsarkitekt om byudvikling, om planerne for den tidligere børnehave i Gl. Hasseris. Hvordan planerne foreløbig er for udbygning af Sorthøj, om biodiversitet i Hasseris, at Hasseris Grundejerforening afventer at forsamlingsforbuddet hæves til 150 for at kunne afholde generalforsamling, samt andre ting som Grundejerforeningen har en holdning til.
Så er der en opfordring til hvordan man får længere levetid og bedre overskud, at Aalborg
Teater byder på teateroplevelser for hele familien, et højvandsprojekt ved roklubberne, der kuldsejlede, ny leder hos GF Forsikring på Vestre Alle, om Kræseposen et godt madtilbud og at lige nu er det nye Skipperhus på Hobrovej/Vestre Alle et hul i jorden, at Kærby Plejehjem er blevet til Viva Bolig Kærbyhus og at det nye foreningshus på Provstejorden tager form.

Og foruden disse historier er der mange gode tilbud fra annoncørerne.

Så god læsning og fornøjelse – Palle Bjørnstrup, redaktør.

PS: Har du ikke fået avisen i postkassen kan den læses her på siden, blot klik i bjælken foroven på Avis nr. 5-2020.Kommentarer