Nordjyske Bank og KFUM udvider samarbejdet

23-12-2020
Samarbejdsaftalen mellem Aalborg KFUM fodbold og Nordjyske Bank Hasseris fortsætter og udvides
Af Palle Bjørnstrup

Afdelingsdirektør Michael Thoft Nordjyske Bank Hasseris fortæller: ”Vi udbygger samarbejdet med Aalborg KFUM Fodbold. Vi vil gerne være medvirkende til Aalborg KFUMs fortsatte udvikling. Vi ønsker at gavne og understøtte det arbejde, der sker i klubben. Det er både det arbejde, der sker med de unge, men også det foreningsliv, der trives i klubben, ligesom vi nu kommer med ind over bl.a. Hasserisløbet og KFUMs fodboldakademi.

Vi synes, at det er vigtigt som pengeinstitut i Hasseris, at være med til at støtte det lokale ungdomsarbejde, og med dette ikke mindst også at understøtte alle de frivillige, der lægger mange kræfter i klubben i arbejdet med de unge. Vi vil også gerne med dette sponsorat netop sætte pris på de frivilliges arbejde.
Den nye aftale løber i 5 år, og jeg kan sige, at den er forøget med et betydeligt beløb. Det betyder også at rammerne er fleksible, for hvem kan sige hvad der er behov om 3 eller 5 år, så derfor giver rammerne også plads til. at kunne støtte nye aktiviteter, der måtte dukke op undervejs.

Det større og tættere samarbejde gør også, at Nordjyske Bank fremover vil være mere synlig hos Aalborg KFUM fodbold alene ved, at vi vil indgå i flere aktiviteter i klubben fremover.
Det glæder vi os til at være en del af og bakke op om”.

Der er også glæde hos Aalborg KFUM fodbold

Daglig leder Tom Nygaard siger: ”Hos Aalborg KFUM fodbold er vi ovenud tilfredse og glade for den nye aftale, ikke mindst fordi at hovedsponsoratet kunne fornyes og komme til at rumme endnu flere aktiviteter. Det giver en vis arbejdsro til at realisere de spændende planer og aktiviteter, vi har. Vi får med den udvidede aftale baggrund for at udvikle tingene yderligere for både børn, ungdom og seniorer til gavn for den enkelte og dermed klubben.
Det er en fantastisk støtte og den animerer alt andet lige os alle hos Aalborg KFUM fodbold til virkelig at gøre en indsats, så vi kan realisere vores aktiviteter med succes.
Så det virkelig bliver en win-win situation for både os og Nordjyske Bank Hasseris”.


Kommentarer