Nordjyske Bank giver aftensmad i tre dage

11-10-2018
Hvis du ikke i forvejen er kunde, men booker et møde, får du tre Skagen Måltidskasser leveret.
Af Palle Bjørnstrup

Baggrunden for dette tiltag skyldes, at banken gerne vil holde fortsat god gang i tilstrømningen af nye kunder. Det seneste år har betydet en kundetilgang i Hasseris afdelingen på 706 nye kunder. Så derfor sætter banken dette lidt utraditionelle tiltag i værk.

Nordjyske Bank i Aalborg har det seneste halvandet år haft et endnu skarpere fokus på god kunderådgivning og den måde, banken møder kunderne på. Det resulterede i intet mindre end 706 nye kunder i Hasseris-afdelingen, hvilket er en stigning på godt 17%.

Men selvom det er en positiv udvikling skal der ikke hviles på laurbærrene, lyder det fra områdedirektør Jacob Jensen:

”Selvom vi sidste år havde en flot fremgang af kunder, skal vi ikke gå i stå med at tiltrække potentielle nye kunder i år – tværtimod. Vi oplever nemlig en positiv interesse for både vores rådgivning og produkter og får løbende henvendelser fra folk, der gerne vil høre mere. Den bold skal vi gribe, og vi skal sikre os, at vi holder momentum, så vi de kommende år også oplever en proportional vækst.” siger Jacob Jensen.

Derfor tilbyder Nordjyske Bank i Aalborg nu – som noget helt usædvanligt – en måltidskasse fra Skagen Food i tre dage, hvis man ikke er kunde i banken, og booker et møde med den lokale rådgiver. Mødet er naturligvis uforpligtende.

Kampagnen løber frem til mandag d. 5. november 2018.

Eksisterende kunder får også mulighed for at få leveret en måltidskasse fra Skagen Food i tre dage. Sideløbende i kampagnen bliver der trukket lod om 50 måltidskasser blandt de bestående kunder – så er du allerede kunde i Nordjyske Bank Aalborg, kan der dukke en uventet gevinst op, så aftensmaden kan være sikret i tre dage.
Kommentarer