Musikkens Udvalgte med talentet Line Gade

10-09-2018
Der er arrangeret gratis koncert i Øvre Foyer fredag d. 14. september kl. 22.00.
Af Palle Bjørnstrup

Denne koncert er derfor efter den udsolgte koncert samme aften med Lisa Nilsson i Musikkens Hus.

Koncerten er en af fire i efteråret under det nye koncept Musikkens Udvalgte. Her kan publikum – uanset om de har været til koncert tidligere på aftenen eller ej – opleve en række unge, lokale talenter i Øvre Foyer, som Musikkens Hus spår en lovende musikalsk fremtid.

Denne fredag aften kan publikum se frem til at møde den 22-årige sangerinde fra Thy, LINE GADE – når hun indtager Øvre Foyer kl. 22.00 efter koncerten med Lisa Nilsson.

Line Gades musikalske univers kombinerer blues, jazz og pop, og i aftenens anledning optræder hun med sin særlige duo, som består af klaver/sang og gulvtam.

Hun glæder sig til at besøge Musikkens Hus denne aften og fortæller: ”For mig er det at stå på scenen i Musikkens Hus en mulighed for at udleve min drøm – at give musikken videre. Musik skal formes og videregives, og jeg håber, der kommer en masse, der vil være med til at skabe en helt særlig oplevelse”.

Det må vel siges, at være en kunstner med en vision og mission.

Line Gade udgav i efteråret 2017 sin debut EP ”Somehow I Surrendered”. Denne aften vil hun byde på sange fra denne EP samt sange fra hendes kommende album.Kommentarer