Musikkens Udvalgte - Loungekoncert

15-03-2019
Fredag d. 29. marts kl. ca. 22 i Øvre Foyer. Denne aften med talentet Frederikke Bohr.
Af Palle Bjørnstrup

Musikkens Udvalgte er loungekoncerter i Musikkens Hus med nogle helt særlige talenter, som vi spår en stor fremtid inden for musikken.
Det er et uformelt koncept, hvor Musikkens Hus giver sine gæster mulighed for en ekstra oplevelse efter forskellige koncerter i huset, eller hvis man blot vil opleve en af disse talentkoncerter.

Der er nemlig FRI ENTRE uanset om man har været til en anden koncert i huset eller blot vil opleve en loungekoncert.

I Musikkens Hus Øvre Foyer er der en smuk udsigt over fjorden, der er med til at skabe en uformel, hyggelig lounge stemning sammen med håndplukkede, lokale kunstnere.

Denne aften er det FREDERIKKE BOHR, der er en dansk Soul-sangerinde og sangskriver, som skriver og synger om at kaste sig hovedkulds ud i livet, og her opleve både kærlighed og smerte, og komme igennem stærkere og klogere – og med fornyet livsgejst. Hun evner at skabe sit eget unikke musikalske univers med stor inspiration fra genrer som Soul, R&B, Funk og Jazz.

Frederikke Bohr er denne aften akkompagneret af den nordjyske guitarist Lasse Sandkamm, og publikum kan forvente en koncert med masser af sjæl, hvor de vil blive taget med ud på en musikalsk rejse båret af Frederikkes på en gang stærke og sårbare vokal, og hendes intensitet og nærvær på scenen.

Øvre Foyer er åben hele aftenen, men musikken starter først, når aftenens øvrige koncerter i huset er færdige.Kommentarer