Musikkens Tons - sjove dage for børn

09-03-2018
Søndag d. 11. marts kl. 14.00 inviterer Musikkens Hus på aktiv leg og oplevelser for hele familien.
Af Palle Bjørnstrup

Musikkens Hus fortæller: "Til Musikkens Tons skal man til koncert, men man skal også inddrages aktivt i forskellige sjove aktiviteter, så man får musikken helt ind under huden.
Der bliver masser af sjov og nye spændende ting."

Programmet er:
Kl. 14.00 Workshop - der skal spilles tinge-linge-later på en helt ny måde. Vidste du at kroppen kan bruges som instrument? Det bliver en helt ny måde, når der som finalenummer skal spilles for de voksne.
Kl. 14.20 bliver der en kort pause.
Kl. 14.30 bliver der koncert med Stockmann Stage. Her skal man høre en masse gode børnesange og selvfølgelig skal alle være med til at lave det helt store finalenummer.

Arrangementet henvender sig til børn i alderen 5-10 år.

Stockmann Stage sørger for ekstra liv og de går meget op i at inddrage publikum, når de optræder. Det kan være, at børnene skal marchere som tinsoldater, lave truttelyde som en elefant, klappe eller synge med på en bestemt rytme. Børn og forældre får på egen krop lov at afprøve bodypercussion.
Så vil Stockmann Stage også præsentere publikum for en masse nyt tekstmateriale på de sange, de troede, de kendte så godt. Hvem ved f.eks., at klassikeren "Lille Peter Edderkop" rummer intet mindre end 12 vers om Peters rejse rundt i verden?

Der er lagt an til en god oplevelse for både børn, deres forældre og deres bedsteforældre.Kommentarer