Musikkens Hus har allerede gang i Julen 2018

09-07-2018
Julefilmen over dem alle: Love Actually og traditionsrig Julegospel med Oslo Gospel Choir.
Af Palle Bjørnstrup

Julefilmen Love Actually bliver med live Symfoniorkester. Der bliver med garanti en fantastisk julestemning, når koncertsalen bliver forvandlet til ”Musikkens Biograf”. Aalborg Symfoniorkester vil sørge for den ekstra oplevelse, det vil være at opleve filmen med live musik.
Det er en stjernespækket film fra 2003, der elegant former forelskelsens sårbarhed og intelligent, grotesk humor til en perle af julemagi. Filmen foregår i London i december, hvor forskellige mennesker på godt og ondt er ramt af kærlighed: Der er den nyvalgte premierminister, den lille, livskloge purk, det kiksede sandwichbud og den udbrændte rockstjerne. Fælles for dem alle er, at de skal tage nogle chancer, og der står meget på spil. Det resulterer i en stribe af situationer og følelser, som de fleste af os kan nikke genkendende til – lige fra hæsblæsende eufori til total ydmygelse.
Love Actually er på programmet d. 15. december kl. 17.00 og kl. 20.00.

Så er der også:

Julegospel med Oslo Gospel Choir – intet kan som gospelmusik bringe juleglæden helt ud i tåspidserne og smilet helt ud til ørerne.
Oslo Gospel Choir er et af Europas allerbedste gospel kor, som i år kan fejre 30 års jubilæum. Gennem årene har korets berusende, varme stemmehav medvirket på indspilninger med nationale og internationale artister. Blandt andre har de udgivet pladen ”Live” med Sissel Kyrkjebø og er med på Stig Rossens plade ”Julelys”.

Så julen er så småt ved at blive kørt i stilling i Musikkens Hus med disse dejlige forestillinger.Kommentarer