Musicalsucces hyldes med jubilæumskoncert

08-04-2020
Der kommer e en tid efter coronaen, hvor Musikkens Hus fejrer 'Jesus Christ Superstar'.
Af Palle Bjørnstrup

De sker i koncertsalen, og det er planlagt til søndag d. 25. oktober kl. 20.00, og til den tid er coronaen forhåbentlig så meget overstået, at folk igen kan samles til større begivenheder.

Koncerten er i anledning af, at en af historiens største musicalsucceser ’Jesus Christ Superstar’ kan fejre 50-års jubilæum til næste år.
Derfor drager Danmarks Underholdningsorkester på turné for at hylde det koncertalbum, der ligger til grund for den populære musical.

Musicalen blev først lanceret med et koncertalbum, for sidenhen at blive til den kendte musical, der første gang blev sat op på Broadway i New York.

Denne jubilæumskoncert i Musikkens Hus bliver fremført af Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Andreas Vetö, og sangene vil blive fremført på engelsk.

Til at varetage det sanglige i denne 50 års jubilæumsudgave af ’Jesus Christ Superstar’ kommer publikum til at opleve sangere som Falllulah, Erann DD, Martin Brygmann, Bjørn Fjæstad, Christoffer Brodersen, Tim Schou, Anders Ørsager og Allan Mortensen.

Der er endnu billetter til denne forestilling, så bestil på www.musikkenshus.dk.Kommentarer