Multiform åbner ny køkkenbutik i Bådehavnen

25-10-2018
Det sker torsdag d. 1. november, hvor der bydes indenfor i en helt nybygget køkkenbutik.
Af Palle Bjørnstrup

Det er indretningsarkitekterne Jannie Kjær og Bettina Mortensen, der byder indenfor. Tilsammen repræsenterer de 35 års erfaring fra køkkenbranchen, og har, ikke mindst, en stor passion for snedkerkøkkener med sig.

Dette har de også taget med sig i deres forretningsfilosofi, der bygger på kunder/nordjyder med forkærlighed for snedkerkøkkener i tidløst design.

Den nye butik er indrettet på adressen Bådehavnsvej 11, i det, der i Aalborg kaldes den gamle bådehavn, og facaden vender ud mod bådehavnen og den navnkundige restaurant Kystens Perle.

Den ene af indehaverne, Jannie Kjær, siger: ”Vi flytter til en bydel i udvikling – i nærheden af Harbour Gate og Cloud City, her er der fokus på kunst, kultur, gastronomi og arkitektur – og her er også den helt rette stemning, når man skal se på håndlavede køkkener”. Hun har i en årrække drevet Multiform-butik i Aalborg Syd, men fandt den havnenære placering helt rigtig, sammen med sin nye forretningspartner Bettina Mortensen.

Samstemmende fortæller de: ”Vi har begge arbejdet med køkkener i rigtig mange år i det nordjyske. Da vi mødte hinanden, vidste vi bare, at vi skulle drive køkkenforretning sammen på et tidspunkt. Vi brænder begge for eksklusive køkkener og for at give kunderne rigtig god rådgivning om indretning og en ganske særlig service”.

I butikken får en klassiker en central plads – det er Multiforms første design fra 1982, Form 1 køkkenet, der har en særlig plads i Jannies hjerte. Det er i dag en design klassiker på linje med Arne Jacobsens, Børge Mogensens og Hans Wegners moderne møbelklassikere fra 50’erne. ”Carsten Michelsen stiftede Multiform i starten af 80’erne og designede Form 1 i sit værksted i en baggård i Aarhus. Et gennemtænkt, enkelt og tidløst køkken, designet til at holde hele livet”, siger Jannie Kjær.

Den nye store 200 kvm butik viser også Multiforms andre køkkendesigns – ”og vi glæder os til at vise det hele frem,” siger Bettina Mortensen.

På foto – Jannie Kjær (til venstre) og Bettina Mortensen.
Kommentarer