Mr. Musical – Andrew Lloyd Webber hyldes

06-03-2019
Det sker i et festligt show onsdag d. 27. marts kl. 20.00 i Aalborg Kongres & Kultur Center.
Af Palle Bjørnstrup

Showet hedder ”The Andrew Lloyd Webber Gala”, og der bliver musical for alle pengene denne aften, når fire internationale sangere sammen med otte dansere og et 14-mands orkester giver en musikalsk rundtur i Webbers musicalunivers.

Og sikke et univers! Tænk blot på Cats, Evita, Jesus Christ Superstar, The Phantom of the Opera, Starlight Express – listen over Andrew Lloyd Webbers mange musicalsuccesser er næsten uendelig, og tænk videre på de kendte sange som Memory, Don’t Cry For Me Argentina, Music Of The Night, Light At The End Of The Tunnel og mange mange flere.

Showet gæstede AKKC i foråret 2018 og indbragte bl.a. hele 5 stjerner fra Nordjyskes anmelder, men nok så vigtigt var, at showet spillede for en udsolgt Aalborghal, og derfor er de allerede på plakaten igen her i marts 2019, for publikum ser ikke ud til at kunne få nok af en tur down Memory Lane med Andrew Lloyd Webber.

Andrew Lloyd Webber blev i 1992 slået til ridder af Dronning Elisabeth II for hans bidrag til musik, og han er i dag ranket som den femte mest magtfulde person i britisk kultur, og i 2001 omtalte New York Times ham som ”den mest kommercielle succesfulde komponist i historien”, og han vil naturligvis gå over i historien.
Hans musicals spiller da også for udsolgte huse verden over år efter år.

Billetter er i salg, kontakt AKKC´s billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk
Kommentarer