Møde om energirenovering – det blev en god aften!

11-11-2019
Hasseris Grundejerforening havde allieret sig med Danske Bank og Better Home om et møde med dette emne.
Af Palle Bjørnstrup

Mødet blev afholdt d. 7. november 2019, og arrangørerne kunne glæde sig over et pænt fremmøde, og stor interesse for emnet.
De fremmødte blev præsenteret idéer til energirenovering og dermed besparelser på energiforbruget og reduktion af CO2.

På mødet blev bl.a. vist, hvorledes udviklingen i priser på ejerboliger har været over en periode, hvorledes lånemarkedet er i dag, og præsentation af afdragsfrie lån og andre lånetyper. Der var også en illustrering af, om ikke energirenovering kan betale sig.
Endelig var der indlæg om, hvorledes man kunne gøre sin bolig mere grund og sund.
Og der blev talt om varmestyring, indeklima, isolering og klimasikring.

Foredragsholderne søgte at komme hele vejen rundt og orientere og vejlede omkring værdien af f.eks. nye vinduer, LED-belysning, ny port eller nye yderdøre, jordvarme, hulrums- og loftisolering, solfangere, cirkulationspumper og varmepumper.

Der var uden tvivl mange, der fik god inspiration med hjem samt gode økonomiske råd om, hvilke muligheder og hvilken økonomi det var muligt at skabe omkring forbedringer af sin bolig.

Så Hasseris Grundejerforening, Danske Bank og Better Homes kunne efterfølgende kun takke for den gode opmærksomhed og interesse og håbe på, at de i fællesskab havde inspireret deltagerne på bedste vis til nye energirenoveringsprojekter.Kommentarer