Møde i kontaktklubben i Hasseris Kirke

04-01-2019
Onsdag d. 9. januar kl. 14.30 – foredrag om livet, døden og alt det herlige midt imellem!
Af Palle Bjørnstrup

Denne onsdag eftermiddag vil Per Andersen, der er bestyrelsesformand i foreningen Skyggebørn, holde et foredrag om: At leve dit liv her og nu, og som du ønsker at leve det. Hvornår skal du ellers få tid og mulighed for at gøre det?

Med sin baggrund fra Skyggebørn fortæller Per Andersen en stærk historie, som giver publikum indsigt i, hvor meget et menneske selv kan medvirke til at flytte sig. Ingredienserne er bl.a. en stærk tro på, at jeg kan lykkes, en åbenhed og en søgen mod fællesskabet, samt ikke mindst, dagligt at stille sig selv det simple spørgsmål: Hvad kan jeg selv gøre, for at forbedre situationen?

Per Andersen vil i høj grad trække på sin viden fra sit frivillige arbejde i Skyggebørn, som er sorggrupper for børn, der har forældre eller søskende som de enten har mistet eller som er alvorligt syge.

Et emne, der uden tvivl ligger mange på sinde, men hvor dagligdagen ligesom ”spærrer” for at tænke de rigtige tanker om, at ens eget liv skal man selv sørge for at være dirigent for.
Vi ved jo, at livet stopper, og netop derfor er det vigtigt at bruge det mest rigtigt for en selv, så længe man har det.

Alle er velkomne til dette interessante møde.Kommentarer