Mest aktive sæson på Aalborg Teater nogensinde

07-05-2021
Det er Teatrets melding for Sæson 21/22, og alle på Aalborg Teater glæder sig til at komme i gang
Af Palle Bjørnstrup

Aalborg Teater er så klar til at komme i gang efter genåbningen, og byder faktisk på et sandt overflødighedshorn af forestillinger på alle scener. Ikke mindre end 25 teatertitler skal rulle over scenerne i sæson 21/22 og heraf er endda de 14 af forestillingerne premierer. Dertil skal lægges hvad der kommer af gæstespil og egne tidligere forestillinger, og så er der også gratis streams af forestillinger.

Så der er al mulig grund til at få en eller mange gode teateroplevelser i den nye sæson.

Det er også derfor Aalborg Teater peger på, at der vil være store fordele ved at anskaffe sig et sæsonkort til kr. 1.395, - for her får man i år virkelig valuta for pengene – 25 forestillinger værsgo! Det bliver ikke billigere, så teatret siger selv: Det er århundredets deal.

Grundet uvisheden om corona indflydelse vil det trykte sæsonprogram fra Aalborg Teater med alle forestillinger først være klar ultimo denne måned.

Men her kan vi løfte sløret for nogle af forestillingerne:
Fra d. 6.- 29. maj spilles KØD
Det er ny dansk dramatik af Thomas Markmann. En vild forestilling, der hylder den dejlige gris, som vi elsker at opdrætte, fodre, pleje, sælge og ikke mindst selv få på gaflen.

Fra 8. maj – 5. juni spilles Teaterkoncerten DRØMTE MIG EN DRØM
Her kan man tage med på en rejse i den danske sangskat med både kendte og glemte sange

Fra 26. – 30. maj spilles byVANDRING
Her handler det om Aalborg som en sanselig byvandring. Forestillingen opleves i små grupper, som sammen går på opdagelse i Aalborgs gader

Den 12. juni spilles BRØGGER IN CONCERT
Det er pulserende teater over Suzanne Brøggers univers, skabt af musikeren, skuespilleren, kunstneren og komponisten Jeanett Albeck.

-og så fortsætter det med forestillinger resten af sæsonen, og da det er det største program nogensinde, er der masser af oplevelser at vælge imellem – god fornøjelse!Kommentarer