Melodi Grand Prix festen starter så småt

12-01-2018
Tre særlige fester frem mod Dansk Melodi Grand Prix d. 10/2 og Børnenes MGP d. 17/2 er i værk.
Af Palle Bjørnstrup

Grand Prix er ikke kun musik og sang. Det er festlig glæde fyldt med farver og ikke mindst fællesskab. Festerne lanceres under titlen: ”Grand Prix samler alle”, og er anledningen til en helt ny type Grand Prix Fester, nemlig en for skolebørn i Aalborg Øst, en for mennesker med særlige behov og en for hjemløse i Aalborg.

DR P4 vil sende direkte i radioen fra alle tre fester, og hver fest vil få besøg af vaskeægte grandprix-stjerner, der underholder.

Fredag d. 26. januar kl. 16-18 går det løs med den første Grandprix fest i Aalborg Øst. Her vil flere end 600 elever fra Mellervangskolen, Herningvej Skole og Tornhøjskolen indtage Tornhøjhallen til den helt store MGP-fest. Der vil være DJ, dance along show med Power House, og de tidligere MGP-stjerner Lærke Sauer samt Froja og Sarah kommer på scenen.

Torsdag d. 1. februar kl. 15-18 rulles den røde løber ud ved Skovsgaard Hotel i Skovsgaard ved Brovst til en fest for mennesker med særlige behov. Tidligere Grand Prix deltager Johnny Hansen underholder og er klar med autografer. Den øvrige underholdning leveres af bandet Cats med tidligere grandprix deltager Ida Lohmann i front.

Fredag d. 9. februar kl. 16-18, dagen før dagen, er der for første gang koncert i Kirkens Korshærs varmestue i Søndergade i Aalborg. Det bliver en grandprixfest for Aalborgs hjemløse, og her går garvede grandprix deltager Neighbours & Friends med Helge Engelbredt på scenen med musik og fortællinger.

Festerne de enkelte steder er arrangeret i samarbejde mellem de enkelte feststeder, DR P4 Nordjylland og Aalborg Kongres & Kultur Center.

Et sådant udspil skal nok give et godt sammenspil og skabe stemning omkring melodi grandprixet i Aalborg.Kommentarer