Mathilde Falch koncert på Husets Hybrid Scene

14-09-2018
Hun giver koncert med sit faste band i Huset onsdag d. 26. september kl. 20.00.
Af Palle Bjørnstrup

Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album ”Som Børn På Ny” – et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb. Det er som nævnt indspillet med hendes faste band, der også er med hende på landevejene, og også denne aften i Huset.

Med ”Som Børn På Ny” har hun skrevet til og om de børn, der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne alt for hurtigt. Tvunget til at tage et stort ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.
Albummet fik fem flotte stjerner af GFrock, som også skriver: ”Det lyder som om Falch har fundet vejen, og processen har kastet en af de stærkeste dansksprogede udgivelser jeg har hørt i år af sig”.

Mathilde har igennem de seneste år opbygget en stadig større fanskare, og været på flere turneer med sit band, som duo og soloartist. Samtidig har hun også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.

Hendes forrige album ”Alle Taler”, blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til ”Ugens Album” på P4 og begge hendes singler fra albummet blev også playlistet på P4.

Sammen med hende spiller denne aften Adam Winberg, trommer – Morten Puper, keyboards – Jeppe Skovbakke, bas - Christian Ki, guitar og Chatlotte Schultz, kor.

Koncerten er kl. 20.00 – døren åbnes kl. 19.30.Kommentarer