Marienhaabs musikhave i Kirkegårdsgade er åben

03-07-2020
Sommerscenen er åben frem til 22. august. Musik m.m. hver torsdag, fredag og lørdag.
Af Palle Bjørnstrup

”Konceptet er, at er du musiker, forfatter, billedkunstner, gøgler, skuespiller, danser eller noget helt andet – så er scenen principielt din”, siger indehaver fa Marienhaab Birgitte Rode.

”Specielt i disse tider, hvor der ikke er festivaller synes jeg, at det er rart at kunne give en mulighed for diverse kunstnere til at komme på scenen, ligesom det i høj grad handler om, at de musik- og kulturhungrende kan komme her og få musikalske og andre oplevelser – og så kan Marienhaab forhåbentlig også være et lidt anderledes mødested i sommerbyen.

Vi lever jo med coronaen, så selvfølgelig passer vi på og følger forskrifterne – der kan være 30-50 mennesker i haven, lidt afhængig af hvor mange der f.eks. er par, og så hjalp det selvfølgelig også, at afstandskravet nu er en meter.

Det jeg oplever her er, at der altid hurtigt bliver en hyggelig stemning, fordi det hele er lidt intimt og frivilligt, og der bliver hurtigt stiftet bekendtskaber – og så er mit mål også, at her er en platform hvor kunstnere kan få lov at møde et publikum.

Arrangementerne er gratis for publikum og foregår uden offentlig støtte - i stedet kan publikum give et bidrag til kunstneren, og man kan medbringe sin egen mad, hvis man vil.

Der er så salg af øl, vand, kaffe og te og en surprise drink hver gang, og om den kan jeg kun sige, at den skifter lidt alt efter, hvad der nu er på tilbud.”

Åbningstiden i haven er kl. 13-18 på torsdage, fredage og lørdage indtil d. 22. august.

Lørdag d. 4.7. kl. 14.00 sørger Viktor Veng & Birgitte Rode for fællessang m.v.
Torsdag d. 9.7. kl. 16.00 er det Amber Ombre, hollandsk komponist og sangskriver
Fredag d. 10.7. kl. 15.00 er det Micky Jensen med country og viser
Lørdag d. 11.7. kl. 14.00 er det Alex & Heinz med country klassikere og danske sange
Torsdag d. 16.7. kl. 16.00 spiller Tine Vingaard der i USA har fundet sin lyd i et univers af americana
Fredag d. 17.7. kl. 15.00 spiller Guillermo Neuenschwander live latin musik
Lørdag d. 18.7. kl. 14.00 er det SkandiMann Reggae med humoristisk, socialrealistisk reggae fra Aalborg på dansk.

Er du interesseret i at optræde, så send en mail til info@marienhaab.dk.

Ellers er der kun 50 meter fra henholdsvis Vesterbro eller Hasserisgade til Marienhaab og en god og hyggelig oplevelse.Kommentarer