Magasin tilbyder særlige juleoplevelser

18-11-2020
I år kan man glæde sig til hyggelige events, bæredygtig indpakning og levering af julegaver.
Af Palle Bjørnstrup

Tina Mikkelsen, Store manager fortæller: ”Julen er altid en fantastisk tid i Magasin, vi hjælper vores kunder med alt lige fra julegaveindkøb til at finde det perfekte juleoutfit, også selvom julen i år ikke måtte byde på de traditionelle julefester”.

Og vi er parate her i Magasin i Aalborg, bl.a. vil vi gerne gøre julen ekstra grøn, og derfor bliver alle gaver pakket ind i bæredygtigt, genanvendeligt papir. Og så er gaverne også pakket ind med god samvittighed.

”Vores Gaveshoppere står parat til at hjælpe ganske gratis. De er klar med inspiration og er også parate til at udføre alle gavekøbene, hvis man f.eks. vil spare tid eller helst ikke vil bevæge sig for meget udendørs i denne Corona-tid.
Derudover tilbyder vi også fra nu og frem til d. 23. december personlig gavelevering lige til døren, når du booker en gaveshopper. En gaveshopper kan bookes på forhånd på Magasin.dk, men det er også muligt at få hjælp, når man er i butikken”, siger Tina Mikkelsen.

I tiden op til jul vil Magasin også byde på masser af hyggelige juleaktiviteter. Den 20. november inviteres eksempelvis til ”pyjamasparty”, hver hele familien kan få et personligt juleprint på sin julepyjamas – og hver fredag i december vil der være flødebolletårne, hvor 15 heldige vindere forkæles med lækre flødeboller. For familiens yngste vil der bl.a. være mulighed for at få lavet ansigtsmaling på udvalgte dage i løbet af december.

Så Magasin er klar til at jule med ekstra forkælelse og med en række hyggelige aktiviteter og sjove konkurrencer for store og små – så kig ind i Magasin i den hyggelige juletid og oplev julegodter, juleeventyr for børnene, masterclasses for makeupinteresserede og meget mere!Kommentarer