Magasin kårer Aalborgs bedst klædte

17-09-2018
Den verdenskendte modefotograf Victor Jones er på gaden i Aalborg op til åbningen d. 20. september.
Fotos: Victor Jones
Af Palle Bjørnstrup

Torsdag d. 20. september åbner Magasin sit nye stormagasin i Aalborg – op til åbningsdagen kører Magasin en STREET-STYLE konkurrence. To heldige aalborgensere – en af hvert køn – kåres til Aalborgs bedst klædte, og vinder hver en flot præmie på kr. 10.000,- til at shoppe amok for i det nye stormagasin.

Det er den internationale modefotograf Victor Jones, der vil være på gaderne i Aalborg og her spotte de bedst klædte piger, drenge, kvinder og mænd, og så fange dem med sin linse.
Victor Jones er vant til at dække events for de store modehuse, men i disse dage traver han Aalborgs gader tynde i jagten på aalborgensere med særligt god stil – så watch out derude.

Store Manager Tina Kallesøe Mikkelsen fortæller: ”Det er vigtigt for Magasin, at være en del af
byen på en positiv måde og give noget igen til den by, vi bliver en del af. Vi kommer ikke kun til Aalborg for at lange varer over disken, det gør vi selvfølgelig gerne, men vi vil også være her for at være med, hvor det sker.
En vigtig grundsten i Magasins DNA er jo at være eksponent for den gode stil, og vores opgave er bl.a. at inspirere og også give plads til, at den gode stil kan udfolde sig og måske blæse lidt ekstra liv i byen. Det tror vi på, at Aalborg er helt klar til, for det har vi selv oplevet i vores møde med byen”.

De bedste STREET-STYLE fotos vil blive udstillet i Magasin til den store åbningsfest, og ved en særlig event torsdag d. 20. september kl. 16.30-18.00 vil vinderne blive kåret, og her vil Store Manager Tina Kallesøe Mikkelsen overrække præmierne til vinderne.

Her er der god grund til at deltage, uanset om man er blevet fotograferet eller ej. Her vil Magasin servere lidt godt til alle, der kigger forbi eventen, som har til formål at hylde Aalborg.
Der vil bl.a. være deltagelse af spændende og markante Aalborg profiler og Euroman og Eurowoman kommer også forbi og giver deres bud på efterårets tendenser. Begge magasiner udkommer også med et særligt Aalborg magasin, der hylder byen.

Kommentarer